Forsterk din meditative praksis med en Shruti-boks fra Soulscape, håndlaget med presisjon og kjærlighet i India.

Autentisk Håndverk: Vår Shruti box er nøye håndlaget i India av solid teak, et edelt og holdbart treslag kjent for sin naturlige skjønnhet og lange levetid. Hvert instrument har sin unike karakter, som speiler både tradisjonen og naturens harmoni. Med et fokus på bærekraftig produksjon støtter vi både lokale håndverkere og miljøvennlige metoder.

Dyp Klang: Shruti-boksen er stemt til 432 hertz, også kjent som «hjertefrekvensen», og gir en rik og dyp klang som skaper en beroligende atmosfære, perfekt for meditasjon, yoga eller musikkterapi. Denne frekvensen er kjent for å resonere harmonisk med kroppens naturlige rytmer, noe som gjør det enkelt å finne indre ro og balanse.

Inspirert av Tradisjon: Hver Shruti-boks er inspirert av Indias rike musikktradisjoner, hvor dette instrumentet har blitt brukt i århundrer for å skape en harmonisk base i musikk og meditasjon. Den subtile graveringen på hver boks er en hyllest til det gamle indiske håndverket, og gir hvert produkt et autentisk og unikt preg.

Praktisk og Allsidig: Shruti boxen er kompakt og lett å ta med seg, noe som gjør det enkelt å skape et fredfullt lydmiljø uansett hvor du er. Enten du bruker den hjemme, på yoga-studioet, eller i naturen, er dette et uvurderlig verktøy for å forsterke din praksis.

Oppdag den perfekte kombinasjonen av tradisjon og lyd med vår Shruti box i teak. Gi deg selv gaven av dyp klang og indre ro, forankret i bærekraft og inspirert av Indias rike arv.

People for Paws: Vi er lidenskapelig opptatt av å forbedre livet til gatehunder i India og Bali. Derfor går 5% av hvert kjøp av Soulscape sine produkter til vårt engasjement for dyrevelferd og medfølelse for hunder.  Vi tilbyr mat og nødhjelp for gatehunder gjennom vårt håndplukkede knippe mennesker i Bali og India. Vår  visjon er å redusere lidelse og fremme ansvarlig dyrehold, samtidig øke bevisstheten om betydningen av å behandle gatehunder med omsorg og respekt. Når du kjøper et produkt merket «People for Paws», kan du være med på å gjøre en betydelig forskjell i livene til gatehunder i disse regionene, og bidra til å skape en tryggere og mer medfølende verden for dyr.

Vekt 2,5 kg
Dimensjoner 33 × 23 × 6 cm
Skriv en omtale

Privacy Preference Center