FAQ

Frequently Asked Questions

Generelle Spørsmål

Vi tilbyr et yogaprodukter inkludert matter, blokker, stropper, øyeputer og musikkinstrumenter. Vi er i prosess med å inkludere et enda større utvalg med blant annet sjal, tepper, essensielle oljer og tibetanske syngeboller.

Ja, produktene våre er laget av bærekraftige, miljøvennlige materialer som kork, naturgummi, økologisk bomull og resirkulerte fibre.

Absolutt! Vi har et utvalg av produkter spesielt designet for nybegynnere, inkludert startsett som inneholder matte, blokker og stropper.


Frakt og Levering

Vi tilbyr standard, ekspress og internasjonal frakt. Frakttid og kostnader varierer avhengig av destinasjon og valgt fraktmetode.

Leveringstidene avhenger av valgt fraktmetode. Standard frakt tar vanligvis 5-7 virkedager innenlands, mens internasjonal frakttid varierer etter lokasjon.


Retur og Bytte

Vi aksepterer retur innen 30 dager etter kjøp, forutsatt at varene er ubrukte og i originalemballasjen.

For å returnere eller bytte en vare, vennligst kontakt kundeserviceteamet vårt for en returautorisasjon og instruksjoner.

Dessverre kan vi ikke akseptere retur av brukte yogamatter av hygieniske årsaker.


Produktpleie og Vedlikehold

Vi anbefaler å rengjøre matten din med en mild, naturlig rengjøringsmiddel eller en blanding av vann og mild såpe. Unngå å bruke sterke kjemikalier eller å senke matten i vann.


Betaling og Rabatter

Vi aksepterer de fleste kredittkort, Vipps, PayPal og andre populære betalingsmetoder. Sjekk betalingsalternativ-siden vår for mer detaljer.

Ja, vi kjører ofte kampanjer og tilbyr rabatter til våre nyhetsbrevabonnenter. Følg oss på sosiale medier eller abonner på nyhetsbrevet vårt for å holde deg oppdatert på de nyeste tilbudene.

Ja, vi tilbyr et lojalitetsprogram hvor du kan tjene poeng på kjøp og løse dem inn for rabatter på fremtidige bestillinger.


Tilpassede Bestillinger og Kjøp i Stor Mengde

Ja, vi tilbyr tilpasning på utvalgte produkter. Kontakt kundeserviceteamet vårt for mer informasjon om tilpassede bestillinger.

Ja, vi tilbyr rabatter på kjøp i stor mengde for studioer, treningssentre og bedriftskunder. Vennligst kontakt salgsteamet vårt for mer informasjon.


Butikkinformasjon

Vårt hovedkontor er lokalisert i Stavanger, men vi har også en nettbutikk som sender over hele verden.

Nettbutikken vår er åpen 24/7.

Du kan nå kundeserviceteamet vårt via e-post på post@soulscape.no eller via +47 970 22 570